Onze mogelijkheden

Diverse transporten

Voor uw transport bent u bij ons ook aan het juiste adres! Of dit nu gaat om een verhuizing, groupage of een volle auto, we voegen uw wensen en onze mogelijkheden graag samen!

Wij beschikken over diverse transportmogelijkheden die we zowel nationaal als internationaal voor u in kunnen zetten.

Onze tautliners hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om zowel via de zijkant, als via de achterkant (zonder laad/losklep) en via de bovenkant beladen of gelost te worden.

Ook beschikken we over een bestelbus waarmee we kleinere zendingen en/of koeriersdiensten mogelijk kunnen maken.

Heeft u een kostbare lading? Of gaat uw zending naar een land waar het verplicht is de container/trailer door de douane te laten verzegelen? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Geconditioneerd transport

L.H. Logistics B.V. beschikt over een afdeling die zich bezig houdt met geconditioneerd transport.

Dit kan het vervoeren van verse groenten&fruit zijn, diepgevroren producten en planten, maar ook medicijnen of andere producten die op een bepaalde temperatuur dienen te blijven.

Wij stellen aan dit speciale vervoer hoge eisen en bieden daarom bij de transport ook extra services aan; zoals de temperatuur op afstand uitlezen, inzicht in het reinigingslogboek van de laadruimte en het onderhoudslogboek van de koelmotor.

Lucht- en scheepvaartindustrie

L.H. Logistics B.V. biedt sinds 2020 ook ondersteuning in de lucht- en scheepvaartindustrie.

Wanneer een schip of vliegtuig bijvoorbeeld niet verder kan, door een technisch mankement, kunnen wij worden ingezet voor de levering van het defecte onderdeel.

Ook verzorgen wij de bevoorrading van diverse schepen en vliegtuigen.

Hiervoor hebben wij 24/7 een voertuig beschikbaar, zodat wij gelijk kunnen vertrekken naar de plaats van bestemming.

Op- en overslag

In Langeweg (nabij Moerdijk) beschikken wij over twee loodsen met een gezamelijke opslagcapaciteit van 4500m2. In een van deze twee loodsen zijn twee aparte brandcompartimenten gebouwd, zodat wij ook ADR-goederen veilig voor u op kunnen slaan.

U kunt bij ons uw goederen langdurig of kortdurig opslaan en ook cross-docken behoort tot de mogelijkheden.

Vanuit deze loodsen kunnen wij diverse warehouse activiteiten voor u uitvoeren, waaronder afvullen, re-packing en orderpicking.

Mocht u willen weten wat we hierin voor u kunnen betekenen, schroom dan niet en neem contact met ons op via email en/of telefoon.

Transport en opslag gevaarlijke stoffen

Bij het vervoeren en opslaan van gevaarlijke stoffen komt veel kijken.

Allereerst gaat het om het type product, in welke ADR categorie deze valt en hoe dit product verpakt is. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten hoe deze producten opgeslagen, geladen cq gelost dienen te worden.

Door onze ervaring met deze producten, weten wij dat alles tot in de puntjes verzorgd dient te worden en daarom stellen wij hier ook hoge eisen aan.

Al onze chauffeurs en loodsmedewerkers zijn daarom ook in het bezit van een speciaal ADR-certificaat, zodat zij weten hoe het werkt. Ook zijn onze voertuigen volledig uitgerust voor het vervoer van gevaarlijke stoffen; zowel voor stukgoed als tank.

Verhuizingen

Gaat u binnenkort verhuizen naar Portugal of Spanje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u de spullen nu los of in dozen aan wil leveren (of door ons bij u op wil laten halen) of een container wil kopen om daar u spullen in te vervoeren; dit is bij ons allemaal mogelijk.

Spanje vervoer

Of het nu gaat om een hele inboedel, lege houten haspels of andere goederen, wij regelen graag uw transport van en naar Spanje en of Portugal!

Na het oprichten van L.H. Logistics B.V. zijn wij onszelf gaan specialiseren in het transport van en naar Spanje en Portugal. Momenteel is 95% van onze buitenlandse ritten naar Spanje en Portugal.